Win een Nieuwe Renault CLIO.

Stel je even voor: deze Nieuwe Renault CLIO zomaar vóór je deur! Renault biedt je de kans om ‘m te winnen. Hoe? Door deel te nemen voor 15 september aan de wedstrijd van onze Renault YES! Days. Schrijf je snel in!

Win een nieuwe Renault CLIO Win een nieuwe Renault CLIO

Hoe deelnemen aan de wedstrijd?

Beantwoord de wedstrijdvraag en vul jouw gegevens aan.

Vul uw gegevens in

Ontvang via mail je barcode om deel te nemen aan de wedstrijd. Niks ontvangen? Check dan even je spam.

U ontvangt uw streepjescode via mail

Ga langs bij een Renault-verdeler tijdens de Renault YES! Days op 14 en 15 september.Valideer je deelname door je barcode te laten scannen. Dan moet je enkel nog duimen en de lottrekking afwachten. Veel geluk!

Afspraak bij uw concessiehouder vóór 15/09/2019
Is Nieuwe Renault CLIO uitgerust met LED-lampen?
Bezorg ons uw gegevens

Met je toestemming zullen jouw gegevens ook verwerkt worden voor direct marketing doeleinden van "RENAULT"- en "DACIA"- producten. In dit geval zullen de gegevens evenals aan de netwerken en de partners van de RENAULT- groep worden meegedeeld. Je kunt jouw toestemming op elk gewenst moment intrekken. Je hebt het recht op toegang, op rectificatie, op beperking van de verwerking, op verwijdering of op overdraagbaarheid van je gegevens. Deze rechten, onder andere het recht om je toestemming in te trekken, kunnen kosteloos worden uitgeoefend door een e-mail te sturen naar het adres contact-client.be@renault.be. Wij mogen je vragen om je te legitimeren. Je hebt ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Je persoonlijke gegevens worden verzameld voor de verwerking van het verzoek dat je zonet online heeft geformuleerd. Deze gegevens worden verwerkt door Renault België Luxemburg NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070 Brussel, Bergensesteenweg 281. Zij kunnen voor hetzelfde doel aan de netwerken en de partners van de RENAULT-groep worden medegedeeld. De gegevens worden bewaard voor de duur van het doel en het beheren van eventuele geschillen. Je kunt meer informatie over de verwerking van je gegevens in ons Privacybeleid verkrijgen.