Win een Renault CAPTUR.

Neem deel aan onze wedstrijd ‘week van de SUV’ vóór 23 maart en maak kans op een Renault CAPTUR, de compacte en trendy SUV waarmee u de stad herontdekt.

Win een Renault CAPTUR SUV

Hoe neemt u deel aan de wedstrijd?

Beantwoord de wedstrijdvraag en vul uw gegevens aan.

Vul uw gegevens in

Ontvang via mail uw streepjescode om deel te nemen aan de wedstrijd. Niks ontvangen? Check dan even uw spam.

U ontvangt uw streepjescode via mail

Ga tussen maandag 18 en zaterdag 23 maart langs bij een Renault-concessiehouder. Laat uw streepjescode scannen om uw deelname te valideren.

Afspraak bij uw concessiehouder vóór 31/03/2019
Welk model uit het Renault- gamma is geen SUV?
Bezorg ons uw gegevens

Met uw toestemming zullen uw gegevens ook verwerkt worden voor direct marketing doeleinden van "RENAULT"- en "DACIA"- producten. In dit geval zullen de gegevens evenals aan de netwerken en de partners van de RENAULT- groep worden meegedeeld. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken. U hebt het recht op toegang, op rectificatie, op beperking van de verwerking, op verwijdering of op overdraagbaarheid van uw gegevens. Deze rechten, onder andere het recht om uw toestemming in te trekken, kunnen kosteloos worden uitgeoefend door een e-mail te sturen naar het adres contact-client.be@renault.be. Wij mogen u vragen om u te legitimeren. U hebt ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Uw persoonlijke gegevens worden verzameld voor de verwerking van het verzoek dat U zonet online heeft geformuleerd. Deze gegevens worden verwerkt door Renault België Luxemburg NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070 Brussel, Bergense Steenweg 281. Zij kunnen voor hetzelfde doel aan de netwerken en de partners van de RENAULT-groep worden medegedeeld. De gegevens worden bewaard voor de duur van het doel en het beheren van eventuele geschillen. U kunt meer informatie over de verwerking van uw gegevens in ons Privacybeleid verkrijgen.