AANVRAAG OFFERTE

Zin om met MASTER Bestelwagen confort FWD L1H1 blue dCi 110 6D 2.8T te rijden?

BE

Kies je verdeler

Welke financieringsoplossingen interesseren je?

Heb je een andere vraag? (optioneel)

Ik geef toestemming aan Renault Group (Renault, Dacia, Alpine en Mobilize) en haar verdelersnetwerk om mij te contacteren via e-mail met betrekking tot de nieuwe producten, diensten en aanbiedingen.

Mits je toestemming zullen je gegevens worden verwerkt voor direct marketing-doeleinden van de Renault Groep (Renault – Dacia – Alpine – Mobilize) en van het verdelersnetwerk. Je kan je toestemming op elk moment intrekken. Je hebt recht op inzage, rechtzetting, beperking van de verwerking, verwijdering of overdraagbaarheid van je gegevens. Deze rechten, onder andere het recht om je toestemming in te trekken, kunnen kosteloos worden uitgeoefend door een e-mail te sturen naar contact-client.be@renault.be. Mogelijk vragen wij je een bewijs van je identiteit voor te leggen. Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Je persoonsgegevens worden bij het voltooien van uw verzoek verwerkt om te voldoen aan je vraag. Renault België Luxemburg NV, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 1070 Brussel, Bergensesteenweg 281 treedt hierbij op als verwerkingsverantwoordelijke samen met Renault SAS. De gegevens kunnen voor dezelfde doeleinden aan de verdeler of partners van uw keuze worden meegedeeld, die in dat geval eveneens zal optreden als verwerkingsverantwoordelijke. De gegevens worden bewaard voor de duur van het voornoemde doel en het beheren van eventuele geschillen. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens kan je onze privacyverklaring raadplegen.